Contact met overledenen

Reading foto of voorwerp van een overleden persoon.

Wanneer je contact wenst met een overleden familie lid, vriend , vriendin dan is dit mogelijk via een foto van deze persoon of een persoonlijk voorwerp. Nu is het juist des te meer belangrijk dat hij/ zij alleen op een foto staat, voor een goede afstemming van mij op die persoon. Wanneer ik de reading zal beginnen vraag ik altijd toestemming om contact te mogen leggen met de overledenen. Ik werk vanuit een houding van respect. Als ik voel of merk dat contact met de overledenen niet mogelijk is c.q. er geen toestemming voor komt dan zal ik de reading afbreken. Contact met een overleden dierbare via een reading kan erg emotioneel zijn en in sommige gevallen zelfs aangrijpend. Hou hier rekening mee. Soms kan het voorkomen dat je teleurgesteld raakt over het feit dat niet al je vragen worden beantwoord of de antwoorden niet datgene zijn wat je verwachtte.

Een reading met een overledenen duurt nooit langer dan 45 minuten. Voordat ik start zal ik eerst een gesprek met je aangaan over wat je verwachtingen zijn, wat je weten wilt en uitleggen hoe ik werk. alles bij elkaar duurt het dan zo’n 45 tot 50 minuten.

Ook deze reading kan voor mij emotioneel en aangrijpend zijn. Dit soort readings doe ik nooit zomaar even tussendoor aangezien ze uiterste concentratie van mij verlangen.

Meer weten?

Neem dan via het contactformulier contact op voor informatie of een afspraak.