Foto reading

Wat is een Foto Reading?

Het woord zegt het eigenlijk al. Een foto reading is het “lezen”  van een foto.  Het is van belang dat wanneer je een foto reading wilt van een andere persoon of jezelf, dat er verder niemand op de foto staat dan degene om wie het gaat. Dit is om te voorkomen dat ik wellicht energieën op pak van de andere personen die op de foto staan.

Wanneer het een reading betreft van een andere persoon dan jijzelf, is het ook van belang dat degene om wie het gaat jou toestemming heeft gegeven om dit te doen.

Wanneer een Foto Reading?

* U wilt de oorzaak van een probleem achterhalen
* Inzicht verkrijgen in een innerlijke onbalans
* U wilt ondersteuning bij uw spirituele bewustwording en groei
* U wilt contact met een overleden dierbare

Tijdens de reading wordt er een verbinding tot stand gebracht met de energie van degene die op de foto staat.
De informatie die in deze energie of de ziel besloten ligt wordt als het ware gelezen. Deze informatie kan worden weergegeven in de vorm van beelden op mijn netvlies, waarneming van gevoelens, innerlijk weten, of woorden.  De informatie die ik doorkrijg is afkomstig van mijn Gidsen, de energie van degene op de foto en de Gidsen van deze persoon.

De reading heeft en doel om inzichten te geven in de vragen die er zijn en om  het bewustwordingsproces van de cliënt op gang te brengen. Patronen die onbewust zijn kunnen worden blootgelegd.