Zakelijke Reading

Zakelijke Reading 

Ook op zakelijk gebied is het mogelijk om een consult aan te vragen. Door mijn werkervaring bij verschillende nationale en internationale organisaties op het gebied van personeel en  arbeid ben ik in staat om in korte tijd de essentie van het probleem te doorgronden.

U kunt hierbij denken aan advies bij:

* Stagnatie binnen de organisatie
* Teambuilding
* Conflict situaties
* Transacties

De laatste jaren is er een trend ontstaan dat het management en lijnmanagers zich laten bijstaan door een coach. Er zijn veel goede professionals die door een adequate analyse de samenwerking en effectiviteit binnen een organisatie gericht kunnen verhogen.

Echter is de benadering door de traditionele coaches veelal rationeel. Bij stagnatie binnen welke bedrijfs processen dan ook is het juist van belang dat de klant of de ontvanger zich bloot durven geven, dit ook kunnen en willen doen. Dit alles om te komen tot een optimaal resultaat.

Soms ontbreekt het aan voldoende zelfreflectie en zelfinzicht bij betrokkenen waardoor de kern van het probleem niet duidelijk naar boven komt. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat niet een ieder zich concreet en accuraat kan of wil uitdrukken. Dan kan juist een nuchtere en spirituele aanpak uitkomst bieden.

Mijn Werkwijze: een spirituele aanpak vanuit een nuchtere visie:

Een organisatie valt of staat bij de werknemers die er in werkzaam zijn. Processen die plaats vinden binnen een onderneming zijn een weerspiegeling van wat u zelf als ondernemer of werknemer dient te ervaren om te kunnen groeien.

Niets is onmogelijk en veel kan door een positieve benadering worden opgelost of omgezet in kansen. Zelfs als een betrokkene  er niet voor openstaat kan deze worden geholpen of worden geraakt om tot verandering over te gaan.

De schone schijn op houden werkt niet. De energie of aura die een persoon uitstraalt op dat moment liegt niet.  Door mijn onconventionele aanpak in combinatie met mijn mediamieke vermogens  ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Mijn manier van communiceren is helder, confronterend waar nodig en het zelfsturend vermogen van de ontvanger wordt aangesproken.

Ik bied inzichten in zowel succes dan wel minder succesvolle situaties. De antwoorden die ik geef zijn duidelijk en concreet.
Let wel, u blijft uiteindelijk  wel zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u zelf maakt.

Voor informatie of een afspraak vul het formulier in bij contact of bel met 06-127 144 18.